top of page

Keuzemenu gelaatsverzorgingen

Mooie resultaten door de verzorging die helemaal bij jou past.

Door de combinatie van wat je zelf wilt en wat je huid nodig heeft, zorgen wij voor de ideale gelaatsverzorging die perfect bij jou past.
Neem de tijd om jezelf te verwennen door vandaag nog een afspraak te maken.

skinanalyser_12_ok.jpg

HUIDANALYSE

€45,00
€25,00 (in combinatie met een gelaatsverzorging)

Door middel van een huidanalyse kunnen we direct kijken in welke staat u huid is. We meten hierbij de verschillende zaken van de huid zoals: hydratatie, sebum, pigmentatie en zoveel meer. Zo komen we te weten welke producten en behandeling er bij u huid past.

TRY OUT

€35,-             30'

De eerste keer een gelaatsverzorging laten doen en je weet niet goed wat je ervan moet verwachten? Neem dan de Try Out behandeling, zo kan je kennis maken met de producten van Mila d'Opiz en het effect ervan op je huid.

(Ontharing wenkbrauwen niet inbegrepen)

(Reiniging, Toner, Peeling, Masker, Dagcrème)

mila-dopiz-logo-600x315.jpg
MILASENSITIVE.jpg

MILA SENSITIVE

€55           60'

Bij deze behandeling gaan we de huid kalmeren op basis van aloë vera. Ideaal voor elk huidtype dat nood heeft aan bescherming voor schadelijke invloeden van buitenaf. Zeker aan te raden bij gevoelige of normale, jonge huiden.

(Reiniging, Toner, Peeling, Voeding, Oogverzorging, Massage, Masker, Dagcrème)

HYDRO BOOST

€55           60'

Heeft je huid nood aan een vochtbooster? Dan is deze verzorging ideaal voor u huid. Dit is vaak te merken aan een huid die trekkerig aanvoelt en droogtelijntjes die tevoorschijn komen.

OIP.RC3uRfZaiXVL-3bcJBQKXgHaHa.jpg
skinclear.jpg

SKIN CLEAR

€55            60'

Last van een vette, onzuivere huid? Dan kunnen we met deze behandeling de talgproductie regelen, zodat de huid terug een frisse uitstraling heeft.

SKIN VITAL

€65           60'

DE vitaminebooster die veel energie aan de huid geeft. Het zorgt er ook voor dat we de huid jong, elastisch en zacht houden. Ideaal dus voor de beginnende veroudering.

skinvital.jpg
hyaluronic-nappali-krem.jpg

HYALURONIC

€69             60'

Behandeling op basis van hyaluronzuur. Zorgt dat er meer vocht kan opgeslagen worden in de huid en de huid er daardoor jonger en soepeler te laten uitzien. Ideaal voor beginnende anti-ageing met een vochttekort.

SKIN REFINE

€85             60'

Wil je het liefst van alles die rimpels weg op je gelaat? Dan is deze behandeling al een stap in de goede richting. Door middel van Syn-Ake gaan we de tekenen van veroudering tegenhouden en ook verminderen.

MO-skinrefineline.jpg
phytodeluxe_101732_03_300dpi.jpg

PHYTO DELUXE

€105             60'

Wil je echt een luxe behandeling voor je huid, want dat verdient iedere huid natuurlijk. Dan is deze behandeling zeker iets voor jou! Plantaardige stamcellen toevoegen om de stamcellen van de huid te beschermen. DE verzorging voor terug te gaan naar een jonge huid. Verwen je huid en jezelf met deze luxe behandeling.

NANOPORE MICRONEEDLING

€115,00

Door middel van gaatjes te maken in de huid kunnen de producten beter indringen in de huid. Ook gaat het de productie van collageen stimuleren, zodat het een ideale behandeling is voor de rimpels. Ook voor acné, littekens, pigmentatie en zoveel meer is dit ideaal. Een kuur bestaat uit 4 à 6 behandeling en het gebruik van bijhorende producten is aangeraden voor optimaal resultaat.

nanopore-model-3.jpg
Keuzemenu: Diensten
bottom of page